luni, 24 decembrie 2007

La schi in Azuga







A fost fun, de data asta n-am mai uitat nici aparatul foto (cel mic, pentru ca n-o sa ma vedeti niciodata carand 350D-ul la schi :) Sezonul de schi l-am deschis saptamana trecuta cand am fost cu Cristi Ghelner, Mara, Nic & Matei la un schi pe Kalinderu...Planurile de acasa erau ceva mai mari :) dar te pui cu lenea covarsitoare premergatoare sarbatorilor... Pe Kalinderu a fost fain, mai ales ca l-am cooptat pe Coti care a stat cu noi vreo 2-3 ore ba explicandu-ne tot felul de viraje, ba schiind in forta in urias sau sir indian. Si obserivi mereu ca mai ai ceva de invatat...:) (asta ca sa raspund unei intrebari - ce ti-a trebuit instructor?). Schiurile lui Matei sunt beton - Dynastar Legend 4800 - si am avut placerea sa le utilizez integral in conditii bune, si cu singuranta nu am vazut ce pot in conditii de free ride.

We asta am ajuns in Azuga, unde mie nu mi-a placut niciodata partia Sorica (nu ma dezmint nici acum). Motivele ar fi multe..in principal pentru ca e umbrita, nu are continuitate in pante, e aglomerata si fara zapada in general :). Norocul nostru a fost ca se schia super pe partia Cazacul iar noua telegondola functioneaza brici si fara cozi. in 5 minute esti sus...unde mai poti sa te dai pe o panta unde fuctioneaza un teleschi f tare cu vedere spre Costila. Pretty nice.


Am uitat sa mentionez ca am clapari noi! :) F tare investitia. Ma simt foarte bine in ei.

Acum imi dau seama ca pe masura ce scriu mi se face din nou pofta de schi :))) Ar merge o Valea Dorului pana in Rev...who knows:)


Mergeti la munte fratilor ! Nici nu stiti ce pofta de viata va infige in suflet :) Drive safe si atentie la riscul de avalansa pt cei mai temerari! (nu e cazul meu, mama, eu sunt cuminte:)).


Dragilor, va doresc Craciun Fericit, sa fiti veseli si plini de optimism, sa va iubiti mai mult si sa va zambiti mai des!.

Bonus primiti dorintele catorva copii surprinse din biletelele trimise lui Mos Craciun sambata seara (am uitat sa va zpun ca am dormit la Mos Craciun sambata seara :)) Mosul varianta free ride. Sa traiesti Mosule, si sa nu ne uiti si pe noi, chiar daca nu mai avem candoarea si sinceritatea unui suflet de copil.


Va pupa ralucita





Un comentariu:

www.skivirus.com spunea...

Salut :)

am ceva care te-ar putea interesa :)

www.skivirus.com

strat zapada, articole despre schi, echipament, stiri, poze , video, forum.