marți, 27 ianuarie 2009

Malaiesti - ziua lui Marius



Dupa o luna si ceva de pauza, m-am prezentat cu tot cu genunchiul operat (fisura de menisc si condromalacie rotuliana) la prima tentativa de urcat pe munte:). Trebuia sa fie Cabana Turnuri din Fagaras, dar nici Malaiesti din Bucegi nu a sunat rau, cu atat mai mult cu cat de cabana asta ma leaga niste amintiri foarte dragi.
Pretextul..:numai bun:) ziua lui Marius, o prognoza proasta si o tura geniala, foarte reusita, fara mari probleme la picior…ceea ce imi da speranta ca in curand voi fi disponibila pentru noi ture.
N-am carat Pentax-ul cu mine, asa ca rezultatul este opera a mai multor mici sapuniere disponibile printre prieteni.




Inghesuiti cu mic cu mare intr-un Renault Traffic, un Opel Astra si un Nissan..whatever (pathfinder parca)...am plecat de la uzina Rasnov spre Valea Glajariei.



Incredibil de putina zapada…si Matei isi luase schiurile ca sa dea o tura prin Valea Tiganesti:)









Cabana cea noua este foarte diferita, draguta in felul ei, dar parca ceva nu mai e la fel :) parca e mai aproape de civilizatie, un pic mai comerciala. Fotografiile de pe pereti cu capre negre sunt absolut geniale...cineva a avut un teleobiectiv clasa luxury...si l-a folosit cu mult talent. Mancare exista la preturi mici, ceaiuri calde, vinuri fierte, apa plata de spalat pe dinti :) si alte noutati gen Milka cu alune, servetele nazale, lumina, si o camera foarte calduroasa (cred ca singura incalzita - 14 paturi).